Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

13.8 C
Chania
Tuesday, April 1, 2025

Πειραιάς- Mein Schiff 6: Πλήρης ανατροπή με τα τεστ, αρνητικά και τα δώδεκα

Ημερομηνία:

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων των μοριακών τεστ για κορονοϊό που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6», βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές. Ουσιαστικά πρόκειται για το τρίτο τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος που αρχικά είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό από μοριακό έλεγχο στον οποίο είχαν υποβληθεί στην Κρήτη.

Ο έλεγχος είχε γίνει σε εργαστήριο με το οποίο ήταν συμβεβλημένη η ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκει το πλοίο.

Οι επικεφαλής του πλοίου ενημέρωσαν χθες τον ΕΟΔΥ για την ύπαρξη των θετικών αποτελεσμάτων όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι επιστήμονες του Οργανισμού εκτίμησαν ότι έπρεπε να επαναληφθούν τα τεστ καθώς μπορεί να ήταν ψευδώς θετικά δεδομένου ότι ήταν πολύ χαμηλό το ιικό φορτίο το οποίο ανιχνεύθηκε στα δείγματα.

Στη συνέχεια η εταιρεία επανέλαβε τα τεστ εν πλω τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Σήμερα το πρωί όταν έφτασε το πλοίο στον Πειραιά συνεργείο του ΕΟΔΥ πήρε εκ νέου δείγματα από τους 12 ναυτικούς και υλικό από τις επιφάνειες του πλοίου προκειμένου να γίνει νέος μοριακός έλεγχος που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ότι τα κρούσματα αυτά είναι όντως αρνητικά.

Τα αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

NYT: Αμερικανοί εντόπιζαν ρωσικούς στόχους, Ουκρανοί χτυπούσαν – Η «βαθιά» εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο

Την άμεση συνεργασία αμερικανικών και ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων τόσο...

Οι νέοι φεύγουν, και η κυβέρνηση επιζητεί τον κοινωνικό αυτοματισμό για να λύσει το Ασφαλιστικό

Δυο διαφορετικές ειδήσεις, η ίδια πραγματικότητα. Από τη μία πλευρά,...

Μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και φεύγουν οι 30άρηδες στην Ελλάδα 2.0

Συνεχίζεται η μεγάλη «φυγή» των νέων από την χώρα, αναζητώντας καλύτερες...