29.4 C
Chania
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026

Συνελήφθη o 22χρονος που αναζητείτο για την συμπλοκή οπαδών και την ανθρωποκτονία

Ημερομηνία:

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, συμπλοκή, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοχρησία.

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 22χρονος ημεδαπός, που αναζητείτο καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηρακλείου για ανθρωποκτονία, συμπλοκή, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοχρησία.

Οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα κατά την συμπλοκή, που έγινε την 5-9-2011 στο Ηράκλειο, μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο παραπάνω ημεδαπός παρουσιάσθηκε αυθορμήτως πρωινές ώρες χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Ηρακλείου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστολή: Για τη Ρόζα Νέρα και τον Λόφο Καστέλι

Κύριε διευθυντά,Η αποχώρηση της Belvedere από τον Λόφο Καστέλι...

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου από τον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου στις 5 Αυγούστου 2026. Ελεύθερη είσοδος, συμμετέχει ο Μάνος Παπαδάκης.

«Έρευσεν ύδωρ»: Η Μαρινέλλα Βλαχάκη παρουσιάζει την παράστασή της στο Κεφαλά Χανίων

Η Μαρινέλλα Βλαχάκη παρουσιάζει την παράσταση «Έρευσεν ύδωρ» στις 10 Αυγούστου 2026 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Κεφαλά Χανίων. Είσοδος ελεύθερη, ώρα 21:00.