29.4 C
Chania
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026

Κρούσματα κορωνοϊου και στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιοτητα, το Πολυτεχνείο Κρήτης επιβεβαιώνει τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από απόφαση της Επιτροπής Covid-19 και της Πρυτανείας του Ιδρύματος, ενημερώνονται όλοι οι εργαζόμενοι (ακαδημαϊκό προσωπικό, ερευνητικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό, συμβασιούχοι, κλπ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι αύριο (Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020) το Ίδρυμα θα λειτουργήσει αποκλειστικά με εργασία από το σπίτι (τηλε-εργασία), χωρίς φυσική παρουσία στην Πολυτεχνειούπολη.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ούτως ή άλλως έχει δοθεί άδεια από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οπότε το Ίδρυμα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021. Στο ενδιάμεσο διάστημα συνιστάται σε όλο το προσωπικό να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Πολυτεχνειούπολη και την φυσική επαφή με την εισερχόμενη αλληλογραφία.

Το μέτρο αυτό λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, δεδομένου ότι εμφανίστηκε ένα (1) κρούσμα covid-19 μεταξύ του προσωπικού και ένα (1) κρούσμα σε εξωτερικό προσωπικό εργολαβίας. Έχει ήδη γίνει η απαραίτητη ενημέρωση και ιχνηλάτηση μεταξύ των στενών επαφών”.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Δήμου Χανίων για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας

Ο Δήμος Χανίων ευχαρίστησε ΕΚΑΒ, IASIS και Κλινική Τσεπέτη για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας στο Ποδηλατοδρόμιο.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να ενώνει, όχι να αποκόπτει τα χωριά μας»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης των οικισμών στον ΒΟΑΚ. Επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών για τα προβλήματα σε Φρε, Νίπους, Κάινα και Αγίους Πάντες.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων και σωματική βλάβη

Σύλληψη 43χρονου κηδεμόνα και 46χρονου διοργανωτή στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων. Ανήλικος περιήλθε σε μέθη σε κοινωνική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο.

Γιορτή θαλάσσιας χελώνας στον Σταυρό: Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος στις 16 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού διοργανώνει στις 16 Αυγούστου δράση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta στην Παχιά Άμμο με αστροπαρατήρηση και δραστηριότητες.