Μιλώντας στην ΕΡΤ, η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη κατήγγειλε την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη.

«Κάποια στιγμή πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου. Ήταν τόσο αθώο το μυαλό μου που νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν του άρεσε η φωνή μου και νευρίασε. Είχα όμως τη μεγάλη τύχη να είναι η πόρτα ανοιχτή, κατέβηκα τα σκαλοπατάκια και έφυγα τρέχοντας», διηγείται η Εύη Καπάταη.

Το σκηνικό σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας ήταν το ίδιο. Στο ίδιο σπίτι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από οντισιόν νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη.

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις καθίσαμε στο πιάνο, δίνει μία στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη, μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου…. δεν μπορούσα να πιστέψω. Τώρα αυτό το συναίσθημα όσο και να το περιγράφει ο άλλος είναι ένα συναίσθημα κακοποίησης τόσο μεγάλο και ψυχολογικής ταλαιπωρίας που χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ειδικού», προσθέτει η τραγουδίστρια.

Πρέσβειρα της Κάπρου για τον πολιτισμό από το 2012 η Εύη Καπάταη, κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό της για 35 χρόνια. Αποφάσισε όμως να σπάσει τη σιωπή της όταν είδε ότι βγήκε και μίλησε για τη δική της εμπειρία η Λυδία Σέρβου.

«Αυτό χάραξε την ψυχή μου για πάντα. Θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι μετέπειτα συνεργασίες μου με τον Σπανό ,τον Πλέσσα, τον Μαχαιρίτσα ήταν άψογες», κατέληξε.

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ με τον δικηγόρο του συνθέτη επιφυλάχτηκε να απαντήσει εφόσον πρώτα ενημερωθεί για τα στοιχεία της υπόθεσης.

Reader.gr