24.6 C
Chania
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2026

Ν. Καλογερής: Ο δρομος προς τη Μονή Γουβερνέτου είναι επαρχιακός – Σήμερα ή αύριο ανοίγει

Ημερομηνία:

Συζητήθηκε το θέμα των παράνομων όπως αποδεικνύεται κινήσεων από τη Μονή Γουβερνέτου η οποία έκλεισε δρόμο με πύλη προβαλλοντας το επιχείρημα ότι είναι ιδιωτικός.

Όπως σημειώθηκε κατά τη σημερινή συνεδριαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο δρομος προς τη Μονη Γουβερνέτος είναι επαρχιακός.

Όπως είπε ο κ. Καλογερής, “ο δρόμος είναι επαρχιακός με το Βασιλικό Διάταγμα του 1956 και επομένως οι μαναχοί οφείλουν ν’ ανοίξουν τον δρόμο. Αυτοί είχαν κάποια στοιχεία με βάση τα οποία υποστήριζαν ότι ο δρόμος είναι ιδιωτικός, όμως στην πορεία κατάλαβαν”

Για να καταλήξει:

“Για μας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ο δρόμος ειναι επαρχιακός και η Μονή οφείλει να τον ανοίξει. Θεωρούμε ότι το κατάλαβαν, και σήμερα ή αύριο θα ανοίξει”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για τον Ευάγγελο Χναρά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή για τον θάνατο του Ευάγγελου Χναρά, πρώην Δημάρχου Θερίσου και Προέδρου Κοινότητας Περιβολίων.

Ενημερωτική δράση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο Χανίων

Ενημερωτική δράση για τη δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο Χανίων από τον Σύλλογο «Ορίζοντας», το ΚΕΔΜΟΠ και το Δήμο Χανίων. Παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Ζερβουδάκη.

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρέσβη της Ιταλίας Paolo Cuculi: Στο επίκεντρο πολιτισμός, τουρισμός και επιχειρηματικές σχέσεις

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρέσβη της Ιταλίας Paolo Cuculi στο Ηράκλειο. Συζητήθηκαν πολιτισμός, τουρισμός, επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασία μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Επιδοτήσεις: Από το myAgro… στο «myFiasko»; – Η παρέμβαση Μαμουλάκη για τις αστοχίες της πλατφόρμας

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει τις αστοχίες της πλατφόρμας Myagro. Δηλώσεις δεν ολοκληρώνονται, το σύστημα κολλάει, οι προκαταβολές αμφίβολες.