23.7 C
Chania
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026

Τώρα που πέθαναν όλοι οι βετεράνοι, εγκατάλειψαν και το Μνημείο για τη Μάχη της Κρήτης

Ημερομηνία:

Αυτό μας είπε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας για την εγκατάλειψη του Μνημειακού Συγκροτήματος για τη Μάχη της Κρήτης στο Γάλατα.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Τι το ψάχνετε… αυτοί περιμεναν να πεθάνουν όλοι οι βετεράνοι για να ξεμπερδεύουν με το ζητημα. Στα 50 χρόνια της Μάχης της Κρήτης παρουσία Μητσοτακη, του Κολ, και πολλών βετεράνων έγιναν τα εγκαινιά του, στα 80 χρόνια ακομη και οι πλάκες για τον αγώνα που έδωσαν οι συμμάχοι για την ελευθερία ειναι θρυμματισμένες…”

Το έχουμε μάλλον στην Κρήτη, τα μνημεία για τους αγώνες και την ελευθερία να τα αφηνουμε συντρίμμια. Το Άγαλμα της Ελευθερίας εδώ και δεκαετίες ουδεις βρέθηκε να το ξανασηκώσει, το ιδιο πλέον ισχύει για το Μνημειακό Συγκροτημα για τη Μάχη της Κρήτης…

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητροπολίτης Κυθήρων: Θα διαθέσω την αύξηση του μισθού μου για τη δημιουργία κατοικιών εκπαιδευτικών και γιατρών

Μισθοδοσία Αρχιερέων: Στη δημιουργία καταλυμάτων για γιατρούς και δασκάλους...

Μόλις 10 παιδιά από τη Γάζα έχει δεχθεί η Ελλάδα

Ανάμεσα σε σειρήνες, κατεστραμμένα κτίρια και πρόσωπα σημαδεμένα από...

Πλεύρης και Βολουδάκη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μετανάστευσης στη Λευκωσία: Η αξιοπιστία του Συμφώνου κρίνεται στην πράξη

Πλεύρης και Βολουδάκη στη Λευκωσία για το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μετανάστευσης. Έμφαση στην προστασία συνόρων, ταχείες διαδικασίες ασύλου και ενίσχυση επιστροφών.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά – Μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Νομού Χανίων διοργανώνει με υπερηφάνεια την...