Στη σύλληψη ενός άνδρα 44 ετών, προχώρησε την Παρασκευή (28/5) το πρωί, η Ασφάλεια Λιβαδειάς, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος για περιστατικό βιασμού 15χρονης μαθήτριας.
Είχε προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα η καταγγελία από τη μικρή και τους γονείς της ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τη βία είχε καταφέρει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport και τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς, ο 44χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο, κατά τη διάρκεια όμως του ταξιδιού τη βίασε.
Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.