19.4 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

“Αμετανόητοι”: Παρά τις καταγγελίες από τον Φορέα Διαχείρισης τίποτα δεν άλλαξε στον Μπάλο

Ημερομηνία:

Αμετανόητοι φαίνεται πως είναι μερίδα αγνώστων, καθώς μετά την πρώτη καταγγελία που έγινε στα τέλη Μαΐου και την απαίτηση απο το Φορέα Διαχείρισης επέμβασης των αρμόδιων εκτελεστικών και δικαστικών αρχών, 10 μέρες μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Όπως φαίνεται και σε νέες φωτογραφίες από τον Μπάλο που τραβήχθηκαν στις 8 Ιουνίου άγνωστοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν εμπορικά την περιοχή νοικιάζοντας σανίδες του σέρφινγκ και αναπτύσσοντας δραστηριότητες που απαγορεύονται ρητά από τον νόμο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε σχετικό μήνυμα αναφερεται:

“Αμετανόητοι!

Επέστρεψαν. Η φωτογραφια τραβήχθηκε στις 8 Ιουνίου. Αυτό είναι φαίνεται ο σεβασμός προς τη φύση και τους επισκέπτες. Πλήρης αδιαφορία για τον νόμο και το περιβάλλον”

Δείτε τη νέα φωτογραφία:

Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχική επιστολη – καταγγελια από 28 Μαΐου τονίζόταν ότι:

 Το καλύτερο θα ήταν να αφαιρεθεί τελείως η παρουσία τους, πριν βρουν τον δρόμο τους στην παραλία τζετ σκις, αλεξίπτωτα και ιστιοπλοϊκά και οτιδήποτε άλλο που θα καταστρέψε τη φυσική εικόνα του τοπιου. Είναι μόνο ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό, αν δεν δράσσετε άμεσα.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...