14.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Παιδικό Θέατρο Γιάννη Χριστόπουλου: «Η πεντάμορφη και το τέρας»

Ημερομηνία:

Με τη καινούρια τους παραγωγή “Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ” θα επισκεφθουν για άλλη μία φορά την πόλη μας οι θεατρικές επιχειρήσεις ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Φέτος στο “ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣ” τη ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 11,30 το πρωί και στις 3,00 το μεσημέρι θα ανέβει το γνωστό παραμύθι “Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ” ενώ θα  ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ  τηλ. 693,7404666

5 κορυφαίοι συντελεστές υπογράφουν και τη νέα αυτή παραγωγή.

Ο αγαπημένος των παιδιών ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σκηνοθέτησε την παράσταση ενώ έχει υπογράψει και τους στοίχους των τραγουσιών. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ τα εντυπωσιακά κοστούμια. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ έχει επιμελέιθεί τη μουσική της παράστασης, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, τη θεατρική διασκευή έχει κάνει ο ΜΑΝΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ , ενώ τα σκηνικά ζωγράφισε ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, τέλος τη παράσταση φωτίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

Λίγα λόγια για το έργο

“Πότε έχει μεγαλήτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η στην ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα από την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθηση του ακόμα πιο ευχάριστη.

Η “ζωντανή μουσική, τα τραγούδια, τα πλούσια κοστούμια και σκηνικά συντελούν στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου,το οποίο γράφτηκε το 1873, παραμένει μοντέρνο και επίκαιρο ακόμα και σήμερα.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΒΟΡΑΒΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, στο ρόλο του Τέρατος ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, και στο ρόλο της Πεντάμορφης ΙΡΙΔΑ ΜΑΡΑ.

Τηλ. Για περισσότερες πληροφορίες. 693,7404666

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...