13.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στην τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Αγίας Μαρίνας και Σοφοκλή Βενιζέλου στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι της Δ.Ε. Ελ.Βενιζέλου, προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα τα συνεργεία του τμήματος Ηλεκτρομηχ/κων Έργων και Κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου και Πρόεδρο της “ΚΥΔΩΝ ΑΕ”, Μιχάλη Καλογριδάκη, όπου επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σημανδηράκης ανέφερε:

“Πρόκειται για ένα έργο που αποζητούσε επί χρόνια η τοπική κοινωνία, λόγω και των πολλών ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στο συγκεκριμένο σημείο. Σαφέστατα, με τις τελευταίες παρεμβάσεις που έχουν γίνει, μετά και την ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ σε όλη την Αγ.Μαρίνας, αλλά και τις παρεμβάσεις προσβασιμότητας στην ευρύτερη περιοχή, οι πολίτες μπορούν να νιώθουν πλέον ασφαλείς, σε αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένες γειτονιές”.

Η συνολική μελέτη, τοποθέτηση και λειτουργία των σηματοδοτών, γίνεται με αυτεπιστασία από το προσωπικό του αρμόδιου Τμήματος Ηλεκτρομηχ/κων Έργων και Κυκλοφορίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...