25.7 C
Chania
Monday, October 7, 2024

«Viral» η φωτογραφία με τους εθελοντές πυροσβέστες στις Αφίδνες να «κλέβουν» στιγμές ξεκούρασης

Ημερομηνία:

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, που έχουν ξαπλώσει στο έδαφος από την εξάντληση, προσπαθώντας να ξεκουραστούν για λίγο…

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μία φωτογραφία που συγκινεί, καθώς έχει καταγράψει την… ανάπαυση -όσο αυτό είναι δυνατόν- εθελοντών πυροσβεστών, σε ένα διάλειμμα από τη μάχη με τις φλόγες στις Αφίδνες.

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, που έχουν ξαπλώσει στο έδαφος από την εξάντληση, προσπαθώντας να «κλέψουν» λίγες στιγμές ξεκούρασης.

Από τον Σύλλογο των Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας λένε ότι όντως πρόκειται για εθελοντές της ομάδας τους, οι οποίοι κοιμούνται με τις στολές τους, χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media το πρωί της Παρασκευής και έκτοτε μετρά χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και σχόλια για τον ηρωισμό των πυροσβεστών και τη συμβολή τους στη μάχη με τις φλόγες.

protothema.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ