25.2 C
Chania
Monday, October 7, 2024

H κυβέρνηση που όταν τα κάνει σκ…α, λέει ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ σκ…α τα έκανε

Ημερομηνία:

Ο Αυγενάκης τα έκανε σκ…α.

Όμως έκανε κι ένα καλό. Αφού είπε τους Χανιώτες κομπλεξικούς όταν του διαμαρτυρήθηκαν ότι τα έργα δεν προχωρούν κι ότι ο νομός είναι γυμνός από αθλητικές υποδομές, όχι μονο δε ζήτησε συγγνώμη αλλά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κι αυτός τα ιδια έκανε κι ότι, τέλος πάντων, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που “παρερμηνεύθηκαν” οι δηλώσεις του κι ότι στην αντιπολίτευση αναφερόταν ο λόγος περι κομπλεξισμού.

Θα μου πείτε, μα τι το καλό έκανε ο Αυγενάκης με το να πει ολες αυτές τις αρλούμπες με υπουργικό κύρος;

Μα ξεμασκάρεψε τη συνήθη τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκης όπου όταν τα κάνει σκ…α αντί να ζητα συγγνώμη ή να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διορθώνει τα λάθη, αυτή προχωρά σε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και υπενθυμίζει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια είχε κάνει.

Στην περίπτωση με τις δηλώσεις Αυγενακη ήταν τόσο εξώφθαλμο επειδή πραγματικά, αν και ο Αυγενάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε.

Την κριτική στον Αυγενακη δεν του την ασκησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι θεσμικοί φορείς αλλά και οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων.

Ο Αυγενάκης αυτούς αποκάλεσε κομπλεξικούς, επειδή δεν του έκαναν υποκλίσεις.

Και αντι να ζητήσει συγγνώμη μετά το ατόπημά του, προσπάθησε να διχάσει και τους Κρητικούς, ρίχνοντας και το φταιξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θυμόμαστε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα που να είναι τόσο φοβική ως προς την ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση των “αρίστων” του Μητσοτάκη.

Άραγε, με ποιο ηθικό ανάστημα αυτή η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να φέρονται υπευθυνα όταν αντί να κάνει τις ενδεδειγμενες κινήσεις το μονο που διαρκώς κανει είναι όχι να αλλάζει πλεύση αλλά να υπενθυμίζει τις πράξεις του παρελθόντος ενός άλλου κόμματος.

Για πόσα χρόνια ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη της θα δικαιολογει τις ανεπάρκειές της ρίχνοντας το φταίξιμο σε πράξεις που έγιναν στο παρελθόν από άλλα κόμματα;

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ