20.8 C
Chania
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

Αναδίπλωση της efood με νέο μήνυμα μετά το σάλο

Ημερομηνία:

Ανέκρουσε πρύμναν η εταιρεία efood μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ενέργεια της να ενημερώσει 115 από τους διανομείς της ότι μπορούν είτε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους ως freelancers είτε να διακόψουν. Η εταιρεία ήδη με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για λάθος στην επικοινωνία και επανήλθε με νέο μήνυμα προς τους θιγόμενους, ενημερώνοντάς τους πλέον ότι μπορούν να προχωρήσουν σε ανανέωση της σύμβασής του και με τους υφιστάμενους όρους, εάν το επιθυμούν.

“Αγαπημένοι μας riders, δεδομένης της λανθασμένης επικοινωνίας που έλαβαν ορισμένοι συνάδελφοί μας την Τετάρτη, και όπως αναφέραμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η διασφάλιση των δικαιωμάτων σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτόν τον λόγο, αντιθέτως με τα όσα ακούγονται και έχουν γραφτεί περί εκβιασμού, διευκρινίζουμε ότι όλοι οι διανομείς θα συνεχίσετε να έχετε την επιλογή: Να ανανεώσετε με τη λήξη την υπάρχουσα σύμβασή σας με τους ίδιους όρους. Εφόσον το επιθυμείτε να γίνετε freelancers” αναφέρει το μήνυμα.

Ωστόσο η εταιρεία είχε ήδη γίνει στόχος σφοδρότατων επικρίσεων που εκδηλώθηκε μέσα από τη μαζική αποχώρηση πελατών από το app όπως και από τη δυσμενή βαθμολόγησή του στις κριτικές, πέφτοντας στα 1,1 αστεράκια στην πλατφόρμα.

 

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία ηλικιωμένου στο Ηράκλειο

Σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία 91χρονου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου. Προανάκριση από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδος.

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε. Πρόσκληση για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα μέσω ΤΑΠΤοΚ.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Ηράκλειο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στις 30 Απριλίου 2026 στο Ηράκλειο. Ημερήσια διάταξη με θέματα από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, υποδομές, περιβάλλον και κοινωνική πολιτική.

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Πασακάκι Χανίων

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 11.00 στο μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων στο Πασακάκι Χανίων. Διοργάνωση από Κοινότητα Μουρνιών και Εργατικό Κέντρο.