22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

O Γιάνης Βαρουφάκης τρολάρει Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Κάτω τα χέρια από το #meta

Ημερομηνία:

Τρολάρει ο Γιάνης Βαρουφάκης την απόφαση του επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ να met-ονομάσει το Facebook σε Meta, αλλά και το κρυπτονόμισμα της πλατφόρμας σε Diem παλιότερα.

«Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta , του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε tweet του ξεσπώντας ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25.

«Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε… DIEM ( και τώρα ο Zuckerberg μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας “Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα”» προσθέτει σε άλλο tweet ο κ. Βαρουφάκης προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Σημειώνετα ότι το Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025 είναι περισσότερο γνωστό με το αρκτικόλεξο DiEM25,

Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta , του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://t.co/2FzQ18HAf4). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...