14.8 C
Chania
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο ιός υπάρχει» όμως… “Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο”

Ημερομηνία:

Στην εντατική με κορωνοϊό είχε βρεθεί ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έχει σκοπό να κάνει το εμβόλιο, καθώς δεν έχει πειστεί ότι μπορεί να τον προστατεύσει, ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει πως προτιμάει να πεθάνει από τον ιό παρά να εμβολιαστεί.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» όπου επέμεινε στην άποψή του σχετικά με το εμβόλιο.

«Πολύ δύσκολες οι μέρες στην εντατική, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό. Ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο».

Αρχικά όμως Αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κτλ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές».

Την άποψή του αυτή φαίνεται πως δεν ενστερνίστηκαν οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε γενικότερα ούτε ειδικότερα. Είναι όλο τόσο πολύ λάθος που κανονικά η συζήτηση ξεκινά από το ότι στον κόσμο έρχονται παιδιά από δύο ανθρώπους. Στον κόσμο φέρνει ένα ζευγάρι ένα παιδί που είναι ιερό. Για το πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί συμβάλλουν δύο άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί. Με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις. Ούτε τι κάνει η γυναίκα, ούτε τι κάνει ο άνδρας. Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα εάν εσύ δεν θες, δεν δίνεις».

«Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση», είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα προγραμματική σύμβαση για το ελαιόλαδο «Κρήτη / Kriti»: Εκπαίδευση και προώθηση του ΠΓΕ προϊόντος

Νέα προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης με ΕΛΜΕΠΑ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για εκπαίδευση παραγωγών και προώθηση του ελαιολάδου ΠΓΕ «Κρήτη / Kriti»

Ξεκινούν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου «Η Κρήτη για Όλους» – Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ για την προσβασιμότητα στον...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ ξεκινούν δωρεάν σεμινάρια 5 ωρών για επαγγελματίες τουρισμού στο πλαίσιο του έργου «Η Κρήτη για Όλους». Σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι.

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες στο Ηράκλειο

Συλλήψεις στο Ηράκλειο για σωματικές βλάβες. Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί και συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση από Α.Τ. Χερσονήσου.

Χανιά: Αναφορά στη Βουλή για το αντλιοστάσιο λυμάτων στην Παχιά Άμμο

Ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή για το αντλιοστάσιο λυμάτων στην Παχιά Άμμο Χανίων, μετά από ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού.