26.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026

Ηράκλειο: Πέθανε βρέφος δύο ημερών – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου

Ημερομηνία:

Τραγωδία στο Ηράκλειο με ένα βρέφος μόλις δύο ημερών να χάνει τη ζωή του από άγνωστη έως τώρα αιτία.

Το βρέφος- κοριτσάκι – γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έφυγε από τη ζωή μόλις δύο μέρες μετά στο Ηράκλειο. Το αγγελούδι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρουσίασε επιπλοκές, όμως για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Δεν πρόλαβε να έρθει στον κόσμο και άφησε την τελευταία του πνοή. Το νεογέννητο βρέφος το οποίο «έσβησε» χθες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν, σκόρπισε ανείπωτο πόνο στους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς παρουσίασε επιπλοκές. Όμως χθες, το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ζήτησε νεκροψία- νεκροτομή

O 40χρονος πατέρας του βρέφους ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου και πλέον έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι γονείς αναμένουν απαντήσεις και από τους γιατρούς του νοσοκομείου για το κακό που τους βρήκε.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στο Ζουνάκι Πλατανιά

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στις 25 Ιουλίου 2026 στο Ζουνάκι Πλατανιά. Τιμή στον ήρωα της Κυπριακής εισβολής του 1974.

Μαρκογιαννάκης: Υποστήριξη των αιτημάτων για το Κτηματολόγιο στη συνάντηση με Παπαστεργίου

Ο βουλευτής Χανίων Αλ. Μαρκογιαννάκης χαιρετίζει τη συνάντηση Δικηγορικών Συλλόγων Κρήτης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Κτηματολόγιο και ζητά παράταση και υιοθέτηση προτάσεων.

19ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας: Δύο γυναίκες στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, δύο γυναίκες, η GM Bella Khotenashvili και η IM Olga Badelka, βρίσκονται στην κορυφή του 19ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας με 4/4 νίκες.

Μανόλης Χνάρης: Απαιτούνται άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση της κτηματογράφησης στην Κρήτη

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης κατέθεσε Αναφορά για τα σοβαρά προβλήματα της κτηματογράφησης στην Κρήτη. Ζητείται παράταση προθεσμιών και αναμόρφωση της βάσης δεδομένων.