32.8 C
Chania
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026

Κάλεσμα για δενδροφύτευση από την Πρωτοβουλία κατοίκων Αμπεριάς

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβριου 2011 θα πραγματοποιηθεί
δενδροφύτευση στο πάρκο Αμπεριάς (δίπλα στο 13ο Δημοτικό). Η προσπάθεια της Πρωτοβουλίας κατοίκων Αμπεριάς  για την αναβάθμιση της περιοχής αλλά και για την ενεργοποίηση των πολιτών, συνεχίζεται δυναμικά και καλεί τους κατοίκους στην δενδροφύτευση που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και τις δύο ημέρες.

Πρωτοβουλία κατοίκων Αμπεριάς

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη μετρά την κλιματική αλλαγή και σχεδιάζει με δεδομένα τις παρεμβάσεις της

Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε στα Χανιά την πρόοδο του Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής, με τη συμμετοχή 70 επιστημόνων και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Διάλεξη για το μινωικό μνημείο της Παπούρας στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Διάλεξη της Ιστορικής Εταιρείας Κρήτης στα Χανιά για το μινωικό μνημείο της Παπούρας. Αποκάλυψη αρχαιοτήτων στον νέο αερολιμένα Ηρακλείου και κινητοποιήσεις για την προστασία τους.