21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

ΝΟΔΕ Χανίων: Ο λαός δεν ξεχνά τι έζησε την Πρώτη Φορά Αριστερά

Ημερομηνία:

Από τη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Χανίων της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Προτείνουμε να προσέχουν τι ξεστομίζουν και τι υπόσχονται , ο αρχηγός και οι υπόλοιποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης , καθώς 4,5 χρόνια κυβέρνησαν , δυστυχώς , αυτή τη χώρα και ο λαός έζησε στο πετσί του τι σημαίνει κυβέρνηση κριμένη πίσω από , δήθεν , ηθικά πλεονεκτήματα.

Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , στέναξε ο κόσμος από φορολογία , αφαίμαξαν οπως δημόσια παραδέχτηκαν , την μεσαία τάξη !

Περικοπές μισθών και συντάξεων , επέβαλαν παρακράτηση 6% υπέρ υγείας στις συντάξεις ( καταραμένο 5ευρω) , χτύπησαν την παιδεία , την θρησκεία , πούλησαν την Μακεδονία , έκλεισαν τις τράπεζες , άνοιξαν τα σύνορα σε λαθρομετανάστες , μετανάστες , πρόσφυγες !

Νταούλια και ζουρνάδες έμειναν βουβοί και το σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο , έμεινε στα λόγια πάλι.

Αντίθετα φορτωθήκαμε ακόμα ένα αχρείαστο μνημόνιο και 100+ δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω χρέη.

Άπατες , απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων , απειλές , εκφοβισμούς δημοσίων υπαλλήλων , στρατιές διορισμένων συγγενών μετακλητών !

Τα κρατικά αεροπλάνα και ελικόπτερα αλώνιζαν μέρα νύχτα τους ουρανούς ,σαν ΙΧ παιχνίδια , από τον Τσίπρα , Καμένο λοιπούς Υπουργούς και συγγενείς αυτών.

Αφήστε λοιπόν τον κόσμο ήσυχο και βγείτε εάν μπορείτε με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα.

Ο λαός θυμάται , ξέρει και δεν επιθυμεί να ρισκάρει ακόμα μια φορά για τα φροντιστήρια του Κου Τσίπρα και της παρέας του.

Και εάν ο Κος Τσίπρας , θα γύριζε από την Ισπανία με τα πόδια , όπως δήλωσε σήμερα , εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός , ευχαριστούμε το θεό και τον ελληνικό λαό, που δεν είναι πρωθυπουργός σήμερα και έτσι η Ελλάδα είναι όρθια και συνεχίζει δυναμικά την ευρωπαϊκή της πορεία.

Γιατί έχει άξιο Πρωθυπουργό , τον Κυριάκο Μητσοτάκη , που κράτησε την χώρα όρθια με όλες αυτές τις εξωγενείς καταστάσεις που έτυχαν τα τελευταία 2,5 δύσκολα χρόνια.

Και να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός , όταν έρθει η ώρα της κάλπης , πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιλέξει για πρωθυπουργό και την Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση.

Ο λαός δεν ξεχνά τι έζησε Πρώτη Φορά Αριστερά!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...