22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Συνέντευξη τύπου Γιάννη Μαργαρώνη

Ημερομηνία:

Εκλογές Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων 5-6 Δεκεμβρίου 2011

Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας δεν αφήνουν ανέγγιχτο κανέναν. Οι οικονομικοί άξονες έχουν περιέλθει σε ένα τέλμα, ο πολιτικός κόσμος αναζητά εναγωνίως διεξοδικές λύσεις, η κοινωνία διψάει για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια στη ζωή.

Καθημερινά δεχόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ έναν οικονομικό «πόλεμο». Από αυτή τη «μάχη» δε μπορεί να απουσιάζει ΚΑΝΕΙΣ. Αποτελεί χρέος μας το «ΠΑΡΟΝ» στη μάχη για την επιβίωσή μας. Υπό αυτές τις συγκυρίες και εγώ δηλώνω ΠΑΡΩΝ, μαχητής και συμπαραστάτης από το πόστο μου σε όλους τους αγώνες που θα δώσουν λύση στα προβλήματα μας και τέλος στις καταστάσεις που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.

Από τη μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τα θέματα του εμπορίου κατάφερα να έρθω σε επαφή με όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν έναν από τους πιο παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας –ή καλύτερα τη ραχοκοκαλιά της- να τα μελετήσω και να διεκδικήσω με τη σειρά μου, την καλυτέρευση των πραγμάτων με προτάσεις, επιχειρήματα και ρεαλιστικό σχέδιο που στόχευε στην ανάπτυξη και την πρόοδο του εμπορίου. Ήρθα σε επαφή –μια επαφή που δεν έχασα ποτέ- με τους συναδέλφους μου και μοιράστηκα μαζί τους τον προβληματισμό τους. Με τίμησαν πολλάκις με την πραγματική στήριξή τους, αλλά και την συμπαράσταση στους αγώνες που δώσαμε ΜΑΖΙ και πετύχαμε, στα εύκολα και στα δύσκολα…

Έτσι λοιπόν και τώρα, αυτοί οι άνθρωποι και άλλοι πολλοί, συμπαρίστανται στον αγώνα που θα δώσουμε μαζί για τα κοινά μας προβλήματα. Άλλωστε, είμαι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα –ιδιαίτερα αυτά που μας μαστίζουν τον τελευταίο καιρό- δεν έχουν χρώματα, δεν έχουν σύνορα, δεν είναι ατομικά αλλά ΟΛΩΝ .

Σας καλώ όλους , από τη μικρότερη επιχείρηση ως τη μεγαλύτερη, από το νεότερο επιχειρηματία ως τον γηραιότερο, από τη μια πλευρά του νομού ως την άλλη, να συμπορευτείτε στην προσπάθειά μας. Να ανοίξουμε όλοι μαζί το δρόμο για μια Νέα Αρχή, μια Νέα Πορεία.

Με την αποχή δεν θα κερδίσει κανείς και τα προβλήματά μας θα αποκτήσουν γιγαντιαίο χαρακτήρα. Άλλωστε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γνωρίστε μας, αξιολογήστε μας και κάνετε το χρέος σας με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του τόπου. Δηλώνω για άλλη μια φορά «ΠΑΡΩΝ» .

Ο αγώνας αυτός είναι για μας , για τις επιχειρήσεις την αξιοπρέπειά μας , τις οικογένειές μας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της 6ης Δεκεμβρίου, πάλι θα είμαστε μαζί, στις δουλειές μας, στα μέρη που συχνάζουμε…

Πάνω από όλα σας ευχαριστώ για τον ωραίο Αγώνα που δίνουμε ΜΑΖΙ, για τον Αγώνα που δε σταματά στις 6 του Δεκέμβρη!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ