25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Με Μαραγκό, 4-2 οι Νέοι στις Μουρνιές

Ημερομηνία:

Τη νίκη με σκορ 4-2 πανηγύρισε η ομάδα Νέων του Πλατανιά στο φιλικό παιχνίδι με τον Μινώταυρο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο των Μουρνιών. Για την ομάδα του Νίκου Πασβάντη, που συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Νέων της Football League, αγωνίστηκαν ο Στέλιος Μαραγκός που μέσα στις επόμενες ημέρες είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς αλλά και ο Μοχάμεντ Κεϊτά, τους οποίους μάλιστα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο Τίμος Καβακάς.

Δύο από τα γκολ του Πλατανιά που είχε και τρία δοκάρια στον αγώνα, σημείωσε ο Βασίλης Σκούρτης (στο 2ʼ και στο 50ʼ) ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν ο Ντούπης στο 28ʼ και ο Βαγιωνάκης στο 74ʼ.

Για τον Μινώταυρο, το 1-3 σημείωσε ο Δημούσης στο 58ʼ ενώ ο Καβρουλάκης στο 64ʼ είχε μειώσει ακόμα περισσότερο σε 2-3.

Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Φέλλας, Βαρδάκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης, Νικολαΐδης (46ʼ Τσιτσιριδάκης), Πλατώνης, Μιχάκης, Τσικουδάκης, Καβρουλάκης, Δημούσης

Πλατανιάς: Γκολέμης (46ʼ Κοκκαλάς), Μπινιχάκης (60ʼ Μαγαράκης), Γαλανίδης (60ʼ Μαυρεδάκης), Μαραγκός, Μιχαήλ (46ʼ Ντακάκης), Κονονένκο (75ʼ Κοκονάκης), Ροκάκης (46ʼ Μπασιαδάκης), Περδικάκης (46ʼ Βαγιωνάκης), Κεϊτά (46ʼ Πατρικάκης), Σκούρτης (75ʼ Λέττας), Ντούπης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ