14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Πέντε Κρητικοπούλες στον Πανελλήνιο διαγωνισμό καλλιστείων

Ημερομηνία:

Πέντε κορίτσια τα οποία συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς “Miss Κρήτη” τα τελευταία χρόνια κατάφεραν και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων διεκδικώντας τους τίτλους της ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ – ΜΙΣΣ ΕΛΛΑΣ – ΜΙΣΣ ΓΙΑΝΓΚ 2022.

Ο Διαγωνισμός, ο οποίος πλέον πραγματοποιείται υπό τη διοργάνωση του Πάνου Ζήνα, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Teatro Athens με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πέντε κρητικοπούλες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουν την εμπειρία αλλά και τα εμφανισιακά προσόντα ώστε να φέρουν τίτλο ή τίτλους στο νησί και παράλληλα να συμμετάσχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πιο συγκεκριμένα στο Διαγωνισμό συμμετέχουν η Miss Κρήτη 2021 Ζωή Ασουμανάκη από το Ρέθυμνο, η Miss Κρήτη Young 2021 Ιωάννα Σκουλά από το Ηράκλειο, η Β΄ Αναπλ. Miss Κρήτη 2018 Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο, η Miss Κρήτη Young 2016 Χαρά Μανουσάκη επίσης από το Ηράκλειο και η φιναλίστ του 2019 Σαμάνθα Μίσοβιτς από την Ιεράπετρα.

Η διοργάνωση των Παγκρήτιων Καλλιστείων εύχεται σε όλες τις φιναλίστ καλή επιτυχία.

Δείτε τις 5 Κρητικές υποψήφιες

Ζέτα Μαρκογιαννάκη
Ιωάννα Σκουλά
Χαρά Μανουσάκη
Σαμάνθα Μίσοβιτς
Ζωή Ασουμανάκη

 

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...