13.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Η Ιωάννα Κολοβού απαντά σε σχόλια για τα χρήματα του πλειστηριασμού – “Έμεινε ένα περίπου χιλιάρικο για μένα”

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Ιωάννα Κολοβού, απαντά σε όσα ακούγονται για το χρέος της και τον πλειστηριασμό στον οποίο έχασε το σπίτι της.

Η συνταξιούχος δημοσιογράφος σημειώνει πως όντως πήρε χρήματα από τον πλειστηριασμό, αλλά υπήρχαν οφειλές. Στη δική της περίπτωση, τα πήρε όλα η εφορία,  καθώς χρωστούσε κλήσεις στη δημοτική αστυνομία, αλλά και στον ΕΦΚΑ.

Η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Κολοβού

«ΚΑΙ ΤΑ MΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! Θα ήθελα να κάνω μια… μικρή διευκρίνιση. Πολλοί κυκλοφορούν (με περισσή κακία) ότι πήρα λεφτά (sic) από τον πλειστηριασμό.  Τα υπόλοιπα της αγοράς 52.000: Να σας πω κάτι να το ξέρετε (αχρείαστο να είναι). Όταν γίνεται πλειστηριασμός πέφτει… πλιάτσικο! Από διαφόρων ειδών οφειλέτες. Σε μένα τα πήρε όλα η Εφορία, αφού χρωστούσα κλήσεις στη Δημοτική Αστυνομία, από… αμνημονεύτων χρόνων.

Από την Εφορία είχα πάντα επιστροφή φόρου λόγω χαμηλών εισοδημάτων, την οποία δεν μου έδιναν αφού χρωστούσα… κλήσεις -το θέατρο του παραλόγου).

Πήρε και κατιτίς για το ΕΦΚΑ που χρωστούσα δεν ξέρω από πότε. Αφού ικανοποιήθηκαν αυτοί, έμεινε και ένα περίπου χιλιάρικο για μένα, το οποίο δεν πήγα να πάρω ακόμα. Όποιος θέλει ας έλθει στο σπίτι του για να του τα δείξω! Τα γράφουν αναλυτικότατα! (Δεν θα περιφέρω το έγγραφο στο παζάρι του FB.)

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τη νέα λίστα του Conde Nast Traveller,...

ΚΚΕ: “Αθλιότητα της κυβέρνησης να κλείνει τους δρόμους που οι αγρότες αφήνουν ανοιχτοί”

Κατηγορίες προς την κυβέρνηση και την αστυνομία, για το κλείσιμο των δρόμων...

Όταν η ανεξιθρησκεία κτυπούσε την πόρτα της Μεσογείου

Του Γιώργου Ουρανού Δεν γνωρίζουμε αν έχει υπάρξει ποτέ στον...