26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

ΑΓΟΡ: Επί ίσοις όροις έπαιξε τον Παναθηναϊκό

Ημερομηνία:

Ο ΑΓΟΡ ήταν εξαιρετικός. Κατάφερε να κοιτάξει κατάματα τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και τελικά, να χάσει στις λεπτομέρειες με 77-72 στο κατάμεστο Μελίνα Μερκούρη που παρακολούθησε ένα σπουδαίο παιχνίδι.
Ο ΑΓΟΡ κατάφερε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Στο ένα καλάθι ή στο ένα τρίποντο διαφορά. Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας των παικτών του Ομπράντοβιτς ήταν τα στοιχεία εκείνα που χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους.
Ο ΑΓΟΡ κατάφερε να παραμείνει “ζωντανός” στο παιχνίδι ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9 πόντους (47-56), λίγο πριν το τέλος της τρίτης περίοδου. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και μείωσε σε 66-64 και 70-68, 1.30 πριν το τέλος. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Μάικ Μπατίστ που με καθοριστικά καλάθια χάρισε τη νίκη στους “πράσινους”.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 31-33, 49-57, 72-77
ΑΓΟΡ (Κουφός): Κρίστμας 7 (2), Κούμουλος, Παπανικολάου 6, Ράιτ 18 (6 ριμπάουντ), Τσόχλας 3 (1), Καλλινικίδης, Δορκοφίκης 2, Τζόνσον 6, Λάτοβιτς 14 (3), Πέτγουεϊ 11 (1), Δέδας, Κατσαρές 5 (1)

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Μπατίστ 22 (8 ριμπάουντ), Λόγκαν 3 (1), Σάτο 10 (3), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 7 (6 ασίστ), Βουγιούκας 6, Νικ Καλάθης 9 (6 ριμπάουντ), Κυρίτσης, Σμιθ 2, Καϊμακόγλου 11 (1), Γιασικεβίτσιους 7 (1).

neatv.gr- Βασίλης Φουντουλάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στα Χανιά, 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει...

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕΚ

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το...

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Κωστής Χατζηδάκης

Συνάντηση για την προώθηση θεμάτων που άπτονται στον φορέα...