19.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

Σανίκο Τσαούσι – Ανατριχιαστικά ευρήματα του «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση ηλικιωμένης στον Αλικιανό

Ημερομηνία:

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε, την Παρασκευή (21/04), στο «Φως στο τούνελ» και για ακόμα ένα βράδυ ασχολήθηκε με την εξαφάνιση της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης.

Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Με την εκπομπή του MEGA επικοινώνησε η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη, και ανέφερε ένα περίεργο περιστατικό στο νεκροταφείο του χωριού.

Αναλυτικότερα, η ηλικιωμένη, μητέρα 7 παιδιών και γιαγιά 12 εγγονών, έφυγε το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου για να επισκεφθεί τον τραυματία γιο της, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του.

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι.

Στις 8:06 φαίνονται στην κάμερα οι δυο κουνιάδες μου να περνάνε κι αυτές το δρόμο απέναντι. Τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και η πεθερά μου. Ένα λεπτό μετά περάσαν και δύο φορτηγά με εργάτες που ανακαίνιζαν ένα σπίτι.

Μας είπαν ότι την είδαν να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν», επεσήμανε η νύφη της αγνοουμένης, Ζαμίρα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η κόρη της αγνοουμένης, Σουζάνα, αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει ένα ίχνος της.

«Οι δυο αδελφές που ήταν πίσω, δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε. Να χάσεις τη μάνα μπροστά στα μάτια σου; Δε θέλω να το πιστέψω.

Θέλω να μάθω την αλήθεια για τη μάνα μου, δεν με ενδιαφέρει όποιος κι αν είναι. Πηγαίνω στην αστυνομία, κλαίω και μου λένε σίγουρα δε ζει η μάνα σου», ανέφερε.

Παράλληλα, η νύφη της, Ροζαλία, επεσήμανε ότι το μόνο που ζητούν είναι να μάθουν νέα της και, εάν έχει χάσει τη ζωή της, να τη θάψουν.

«Τουλάχιστον να τη θάψουμε, να έχουμε ένα μνήμα, ένα κερί να ανάψουμε», εξήγησε η νύφη της Ροζαλία.

«Θέλουμε απλά να βρούμε την πεθερά μου…»

Την ίδια ώρα, μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε ότι είδε την ηλικιωμένη στις 8:05 το πρωί που εξαφανίστηκε.

«Φορούσε μαύρη φούστα, μαύρη μπλούζα, μαύρα κοντά καλτσάκια και με το μπαστουνάκι της ανηφόριζε με κόπο, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά. […]

Πήγα να θυμιατίσω και είδαν εμένα οι άνθρωποι. Αυτή με τα μαύρα που λένε ότι είδαν, ήμουν εγώ.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η νύφη της, Ροζαλία, η οποία προσπάθησε να μιμηθεί τον βηματισμό της για να δει ως που έφτασε τα λεπτά που την έχασαν από τα μάτια τους, είπε:

«Έχω περπατήσει πολύ. Κάνω αυτή τη διαδρομή με το βήμα της πεθεράς μου για να χρονομετρήσω.

Για τα συγκεκριμένα λεπτά που μας είπαν ότι την είδαν επάνω, δεν βγαίνουν ακόμα κι αν τρέχω.

«Ήταν μία μεγάλη κηλίδα αίμα που οδηγούσε σε μία άλλη. Σαν κάποιος να είχε χτυπηθεί και να τον είχαν σύρει. Το αίμα ξεπλύθηκε από τη βροχή πριν το ελέγξει η αστυνομία.

«Εμείς θέλουμε απλά να βρούμε την πεθερά μου, τη μαμά εφτά παιδιών, που κλαίνε καθημερινά. Απλά να τη θάψουμε για να έχουμε ένα καντήλι να της ανάβουμε».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει...

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην...

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες...