24.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Η υποψ. βουλευτή Ν. Χανίων ΝΔ Σέβης Βολουδάκη σε Διεύθυνση Δασών και Σύλλογο Πολυτέκνων

Ημερομηνία:

Η Σέβη Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα, 12 Ιουνίου , τη Διεύθυνση Δασών Χανίων και συναντήθηκε με τη διευθύντρια κ. Π. Σκλαβάκη και υπαλλήλους. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι δασικοί χάρτες, το κτηματολόγιο, οι αποχαρακτηρισμοί δασικών εκτάσεων, οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, η έλλειψη προσωπικού, οι επικαλυπτόμενες, μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών, αρμοδιότητες,  οι κίνδυνοι αλλοίωσης του δασικού χώρου και οι προκλήσεις που παρουσιάζονται στην, κατά το δυνατόν καλύτερη για όλους, διαχείρισή τους.

Η κ. Βολουδάκη δήλωσε: «στην συζήτηση που είχαμε με την διευθύντρια και το προσωπικό της δασικής υπηρεσίας αναλύσαμε  θέματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως είναι οι δασικοί χάρτες, οι ενστάσεις που έχουν γίνει, οι δυσκολίες που προκύπτουν από τις επικαλυπτόμενες ή τμηματικά διάσπαρτες αρμοδιότητες των υπηρεσιών. Στον προγραμματισμό της ΝΔ είναι ο εξορθολογισμός και το «νοικοκύρεμα» του κράτους και η κατά το δυνατόν ξεκάθαρη διευθέτηση τόσο των γραφειοκρατικών δυσκολιών όσο και των διάσπαρτων μεταξύ υπηρεσιών και φορέων αρμοδιοτήτων».

Στην συνέχεια, η κ. Βολουδάκη συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Χανίων. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις δυσκολίες που οι πολύτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τις σημαντικές ανάγκες του συλλόγου σε τρόφιμα, επιδόματα και παροχές, τόσο από το κράτος όσο και από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρθρο Πάνου Χαρίτου: Από τη Γάζα στο Ιράν – 365 μέρες πολέμου

Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή όπως...

Πέτρος Παππάς: Ζήτησε την τιμωρία φαντάρου που μίλησε σε αντιπολεμική διαδήλωση

Την τιμωρία του στρατιώτη που μίλησε στην αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, ζήτησε ο  βουλευτής του...

Στον απόηχο των εξαγγελιών του κ. πρωθυπουργού

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα...