22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Σήμερα στις 1 η τελετή αναγόρευσης της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη των Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων με ξεχωριστή τιμή, ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Τελετής Αναγόρευσης της Αυτής Εξοχότητας, της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε Επίτιμη Δημότη Χανίων.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στις 13:00 στο Μεγάλο Αρσενάλι-Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Το παρών αναμένεται να δώσουν εκτός των άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β’ βαθμού, πρώην Δήμαρχοι, αιρετοί, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και θεσμών, καθώς και εκκλησιαστικές και στρατιωτικές αρχές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ