30.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

ΑΟΧ: Θα τιμήσει τη μνήμη του Ελ. Βενιζέλου

Ημερομηνία:

Σε ένδειξη αναγνώρισης και τιμής της προσφοράς του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ελλάδα, αλλά και ειδικότερα στην Κρήτη, αφού στα Χανιά γεννήθηκε και ανδρώθηκε πολιτικά, ο Α.Ο. Χανιά θα αναρτήσει τις επόμενες ημέρες φωτογραφία μεγάλων διαστάσεων του μεγάλου Εθνάρχη.
Αυτή η κίνηση ερμηνεύεται από μέλος της διοίκησης, που επικοινωνήσαμε, ως εξής: «η ενέργεια αυτή γίνεται για να τονιστεί η προσφορά του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Ελλάδα και στην Κρήτη ειδικότερα, όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε πολιτικά στα Χανιά. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί έμφαση στην έλλειψη μεγάλων πολιτικών ηγετών, που θα μπορούσαν να σηκώσουν την Ελλάδα αλλά και ειδικότερα τα Χανιά μας στις πλάτες τους, σε μία εποχή συνεχούς απαξίωσης και παρακμής όπως η σημερινή».

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Υπερ-στράτα” για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της...

Την Κυριακή το πρωί η ομιλία Ν. Ανδρουλάκη στα Χανιά

Στην Κρήτη θα κλείσει όπως αναμενόταν ο Νίκος Ανδρουλάκης,...