19.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Ημερομηνία:

Την Κυριακή στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο κτήριο Διοίκησης και Κεντρικού καταστήματος της. Στη συνέλευση θα συμμετάσχει και ο Δημήτρης Σταμάτης. πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Πιο αναλυτικά η τακτική Γενική Συνέλευση των συνεταίρων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 10.30 π.μ., στην έδρα του Συνεταιρισμού, στα Χανιά, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 28-32,

Στη συνέλευση θα συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διαγραφής μελών και εγγραφής νέων μελών.

2. Έγκριση αντικατάστασης των Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2022.

3. Υποβολή των Οικονομικών Καταστάσεων και της Έκθεσης των Ελεγκτών του Συνεταιρισμού για την 29η Διαχειριστική Περίοδο 1/1 – 31/12/2022.

4. Υποβολή της Έκθεσης Διαχείρισης και Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την 29η Διαχειριστική Περίοδο 1/1 – 31/12/2022.

5. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων και των Αποτελεσμάτων της χρήσης 2022.

6. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών του Συνεταιρισμού από κάθε ευθύνη σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις, τα πεπραγμένα και τη διαχείριση των υποθέσεων του Συνεταιρισμού γενικά για τη χρήση 2022.

7. Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2023.

8. Αύξηση των κεφαλαίων του Συνεταιρισμού με την έκδοση νέων συνεταιριστικών μερίδων και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να καθορίσει την τελική τιμή διάθεσης των συνεταιριστικών μερίδων, τη διάρκεια και τυχόν παρατάσεις της αύξησης και τη διαδικασία αυτής, εντός των πλαισίων που θα θέσει η Γενική Συνέλευση.

9. Έκδοση απλών ονομαστικών ομολόγων μειωμένης εξασφάλισης (Ο.Μ.Ε.).

10. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων ενεργειών για τον μετασχηματισμό του Πιστωτικού Συνεταιρισμού σε Ανώνυμη Εταιρεία.

11. Έγκριση νέου Κανονισμού Εργασίας.

12. Ανακοινώσεις – Προτάσεις.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου τα νυν μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, βάσει του Μητρώου Μελών που τηρείται από την Τράπεζα και για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (υπό 2-12) και τα νέα μέλη των οποίων θα εγκριθεί η εγγραφή κατά την προσκαλούμενη τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 4 του Καταστατικού.

Τα φυσικά πρόσωπα-μέλη δύνανται να συμμετάσχουν είτε αυτοπροσώπως, είτε εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 13 παρ. 6 του Καταστατικού και διαθέτουν άνω των είκοσι ψήφων, δύνανται να αντιπροσωπεύονται από άλλον συνεταίρο. Τα νομικά πρόσωπα-μέλη, δύνανται να συμμετάσχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση είτε με τον νόμιμο εκπρόσωπό τους, σύμφωνα με την ισχύουσα βάσει του Μητρώου της Τράπεζας νομιμοποίησή τους και στην περίπτωση που αυτή έχει λήξει προσκομίζοντας κάθε σχετική βεβαίωση από την αρμόδια εποπτεύουσα αρχή, είτε εφόσον διαθέτουν άνω των είκοσι ψήφων, δύνανται να αντιπροσωπεύονται από άλλον συνεταίρο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης του εν ισχύ κατά τ’ ανωτέρω νόμιμου εκπροσώπου τους.

Τυχόν εξουσιοδοτήσεις σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις θα πρέπει να έχουν θεωρηθεί νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια δημόσια αρχή ή από τα εξουσιοδοτηθέντα κάθε φορά όργανα της Τράπεζας και είτε να κατατεθούν στα καταστήματα της Τράπεζας ή να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr@chaniabank.gr το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία της συνέλευσης (αρχικής και επαναληπτικών) και μέχρι τη 12η μεσημβρινή, είτε να κατατεθούν στη γραμματεία της συνέλευσης πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστό το 3ο Ειδικό Σχολείο στα Χανιά λόγω νορβηγικής ψώρας

Κλειστό παρέμεινε χθες Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το 3ο Ειδικό Σχολείο στον...

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αεροναυτική άσκηση «Μέδουσα -13» στην Κρήτη | Βίντεο

Ολοκληρώθηκε σήμερα με αμφίβια αποβατική ενέργεια στο Μάλεμε Χανίων...

Γιάνης Βαρουφάκης: «Η αξιοπρεπής Αριστερά είναι εδώ!»

Η ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην κεντρική πολιτική εκδήλωση...