23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Βεντέτα» Πολάκη – Ραπανάκη για το… lifestyle και ένα άρθρο που δε δόθηκε

Ημερομηνία:

Άγριος καβγάς στήθηκε στα social media ανάμεσα στον διευθυντή της «Αυγής», Σπύρο Ραπανάκη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του χανιώτη βουλευτή, το Σάββατο, κατά την πρώτη μέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που είπε πως «δε θα είναι υποψήφιος σε μια fast track και life style διαδικασία».

Σχολιάζοντας την εν λόγω δήλωση Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «σεξισμό» και «ψευτοπαλικαριές», ενώ χαρακτήρισε αθλιότητες τα περί καλλιστείων, «δείχνοντας» προς τη μοναδική γυναίκα υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Έφη Αχτσίογλου.

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασιών life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη ημέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριές», έγραψε.

Ο Παύλος Πολάκης τού απάντησε με οργισμένο ύφος, αναφέροντας πως οι χαρακτηρισμοί του είναι «μόνο για φτύσιμο».

«Διευθυντή της “Αυγής” αυτό άκουσες από την ομιλία μου; Τα άλλα δεν τα άκουσες; Ή απαλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν! Εσύ, εμένα! Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου. Πράγματι είναι καιρός να μπούνε κατακόκκινες γραμμές στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς», απάντησε.

Αν η κόντρα μεταξύ Ραπανάκη και Πολάκη άρχισε όταν ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να δώσει άρθρο στην «Αυγή», εν αντιθέσει με τους άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τότε δεν μιλάμε για καβγά αλλά για βεντέτα…

Η «αφιέρωση» Καρανίκα στον διευθυντή της «Αυγής»

Στο πλευρό του Παύλου Πολάκη τάχθηκε και ο Νίκος Καρανίκας.

«Το αφιερώνω στον διευθυντή της Αυγής, σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους όπως το news247 που βρήκαν ευκαιρια να την πέσουν στον σύντροφο Πολάκη που είπε κάτι γνωστό και οχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετεχουν σε καλλιστεία και οχι μόνο γυναίκες», έγραψε.

»Η “Αυγή” δυστυχώς είναι ένα ατύχημα με golden boys και θεωρητική ιδεολογική πολιτική ένδοια.

Ευτυχώς έχει και κάποιες και κάποιους δημοσιογράφους αλλά δεν φτάνουν όπως φαίνεται.
Ανασυγκρότηση του κόμματος με τέτοια σαπίλα δεν γίνεται
», συνέχισε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...