24.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Κρήτη: Ανήλικος δαγκώθηκε από ψάρι που “χτύπησε” με ψαροντούφεκο και κατέληξε στο νοσοκομείο – Συνελήφθη ο πατέρας του!

Ημερομηνία:

Ένας 13χρονος τραυματίστηκε από δάγκωμα ψαριού το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέθυμνο. Το αγόρι αλιεύε με ψαροντούφεκο, παρουσία του 46χρονου πατέρα του, όταν το ψάρι το οποίο είχε ο ίδιος αλιεύσει, τον δάγκωσε.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Ευτυχώς, οι τραυματισμοί του δεν ήταν σοβαροί και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Ο 46χρονος πατέρας του αγοριού συνελήφθη από το Λιμενικό Σώμα για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ., το οποίο ορίζει ότι  “όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει την υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, κατά δε την παρ.2 του ίδιου άρθρου “αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα βαριά σωματική βλάβη, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών”.

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Λιμενικό Σώμα Ρεθύμνου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Η Θάτσερ έλεγε "δεν υπάρχει φτωχοί, υπάρχουν κακοί χαρακτήρες",...

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς...