18.8 C
Chania
Monday, October 21, 2024

Έκλαψε και ο Θεός…

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ που φέρει το όνομα του, λίγο πριν το τζάμπολ του φιλικού Ελλάδα-Σλοβενία.

Ο Έλληνας «γκάνγκστερ» βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την συνολική προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο «γκάνγκστερ» βρέθηκε στη γωνια του παρκέ, για να παρακολουθήσει ένα βίντεο με τα κατορθώματά του.

Και εκεί ξεκίνησαν τα… δύσκολα για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Μέχρι τη στιγμή που η φανέλα με τον αριθμό «4» έκανε την εμφάνισή της και άρχισε την άνοδό της μέχρι τον… ουρανό του γηπέδου.

Ο Γκάλης που ως αθλητής αποτελούσε ανίκητο αντίπαλο, που ήταν ψυχρός εκτελεστής, μία τίγρης μέσα στα γήπεδα ωστόσο δεν κατάφερε να… νικήσει και τα συναισθήματα του. Όταν είδε την φανέλα με το νούμερο «4» να αποσύρεται στον ουρανό του ΟΑΚΑ βούρκωσε, δάκρυσε, έκλαψε την ώρα που γνώριζε την αποθέωση από το κοινό του ΟΑΚΑ.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό της διαδικασίας και τη συγκίνηση του Νίκου Γκάλη:

Galis 1

galis 2galis 3galis 4galis 5

Συνάντηση και ανατριχιαστικός διάλογος Γκάλη – Ιτούδη στο ΟΑΚΑ – “Κόουτς θα με βάλεις;”

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε τετ α τετ με τον Νίκο Γκάλη πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σλοβενία, με τον προπονητή τον θρυλικό Gangster να ρωτάει τον ομοσπονδιακό αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβενία στο ΟΑΚΑ (4/8, 19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) σε φιλική αναμέτρηση, όπου τα φώτα πέφτουν πάνω στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος βραβεύεται.

Μάλιστα, όπως γράφει το SPORT24, στους διαδρόμους υπήρξε ένα εκπληκτικό σκηνικό. Ο Νίκος Γκάλης συνάντησε τον Δημήτρη Ιτούδη και τον ρώτησε αν θα τον βάλει στο ματς!

“Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου”, απάντησε ο coach της Εθνικής.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ