27.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Αντ. Παρτσαλάκης: “Ελαφονήσι ώρα μηδέν – Eπιτακτική ανάγκη η πλήρης διαφάνεια”

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Ενωμένοι Πολίτες» Αντώνης Παρτσαλάκης με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρεται στο σφράγισμα της καντίνας του Δήμου Κισάμου στο Λαφονήσι.

Αναφέρει πιο συγκεκριμένα:

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην περιοχή του Ελαφονησίου, όπου κλιμάκιο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Χανίων σφράγισε την καντίνα του Δήμου Κισάμου το πρωί της Τρίτης 8 Αυγούστου, για μη έκδοση παραστατικών πωλήσεων, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την υλοποίηση του σχεδίου μας, για διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και έργο ουσίας.

Οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα που σχετίζεται με την Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου, θα πρέπει να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές και το πρόγραμμα εισροών – εκροών σε ότι αφορά τις προμήθειες και τις εργασίες που γίνονται με αντίτιμο, θα δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε τυχόν ελέγχους και θα προστατεύουν τους δημότες, τους εργαζόμενους στον Δήμο και την διοίκηση αυτού.

Μόνο με τον τρόπο αυτό, δε θα υπάρχουν κενά και ερωτήματα σχετικά με τα έσοδα και την αξιοποίησή τους, τα οποία οφείλει ο Δήμος να ανταποδίδει στην περιοχή.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη της παγκοσμίως γνωστής παραλίας, τίθενται δύο θέματα:

Το πρώτο θέμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με   Διαδημοτική επιχείρηση, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Το δεύτερο θέμα είναι ότι εφόσον είναι Διαδημοτική επιχείρηση και προκύπτουνε φορολογικές παραβάσεις, είναι απορίας άξιο, που πάνε αυτά τα έσοδα.

Φίλοι Κισαμίτες, την τελευταία τετραετία ολόκληρη η περιοχή έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Κάτοικοι και επιχειρηματίες εκφράζουν διαρκώς τη δυσαρέσκειά τους. Απαντήσεις ξεκάθαρες δεν έχουν δοθεί, ούτε για τα έσοδα και πως εκείνα αξιοποιούνται, εφόσον δεν υπάρχει έργο αλλά και ούτε για το πότε επιτέλους θα δοθεί λύση στα προβλήματα που προκύπτουν.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...