19.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Ηράκλειο: Προσπαθούν να ξυπνήσουν τον 29χρονο Νίκο που παλεύει για τη ζωή του

Ημερομηνία:

Στιγμές αγωνίας εξακολουθεί και βιώνει η οικογένεια του 29χρονου Νίκου Φανουράκη που εδώ και αρκετές ημέρες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου.

Ο 29χρονος που προ ημερών δέχτηκε τα πυρά ενός 22χρονου στην ενδοχώρα του νόμου Ηρακλείου, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η σφαίρα που φέρεται να βγήκε από το όπλο ενός 22χρονου ο οποίος και αναζητείται μέχρι και σήμερα από την αστυνομία καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, παραμένει καρφωμένη σε δύσκολο σημείο του εγκεφάλου και προς το παρόν δεν έχει αφαιρεθεί από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, χθες οι γιατροί που τον παρακολουθούν στη ΜΕΘ, ξεκίνησαν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισης από την καταστολή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 29χρονος έδειξε κάποιες θετικές αντιδράσεις.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία τόσο της περιοχής όπου ζει ο 29χρονος όσο και του Ηρακλείου, στέκονται στο πλευρό του και ελπίζουν γρήγορα να βγει νικητής από την περιπέτεια.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας με την οποία καταδικάζει το γεγονός αναφέροντας πως “Οι πράξεις δεν γυρίζουν πίσω … ούτε η σφαίρα” και πως “δεν ήταν άλλη μια ακόμα κακιά στιγμή“.

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστό το 3ο Ειδικό Σχολείο στα Χανιά λόγω νορβηγικής ψώρας

Κλειστό παρέμεινε χθες Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το 3ο Ειδικό Σχολείο στον...

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αεροναυτική άσκηση «Μέδουσα -13» στην Κρήτη | Βίντεο

Ολοκληρώθηκε σήμερα με αμφίβια αποβατική ενέργεια στο Μάλεμε Χανίων...

Γιάνης Βαρουφάκης: «Η αξιοπρεπής Αριστερά είναι εδώ!»

Η ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην κεντρική πολιτική εκδήλωση...