22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Κατερίνα Μανιμανάκη: Μία φανατική “τσιπρίτσα” για Δήμαρχος Χανίων;

Ημερομηνία:

H υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και χειρούργος – ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Χανίων κ. Κατερίνα Μανιμανάκη φαίνεται να είναι η επικρατέστερη επιλογή για να διαδεχθεί τον Γιάννη Σαρρή ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μανιμανάκη είχε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές του Μάη του 2023 αποσπώντας 2.361 ψήφους ενώ είναι γνωστή και για τη συνδικαλιστική της δράση σε θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Χανίων.

Η ίδια δεν κρύβει ότι υπήρξε και παραμένει φανατική υποστηρίκτρια του Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας “τσιπρίτσα φορ ever”.

Οι επίσημενες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ