26.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Γκάλοπ στη Κροατία για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Να παραμείνουν στη φυλακή οι χούλιγκαν της Ντιναμό», λέει το 71%

Ημερομηνία:

Αντίθετη άποψη με τον πρόεδρό τους, Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο οποίος είπε ότι οι ελληνικές αρχές δεν δικαιολογείται να κρατήσει και τους 105 χούλιγκανς, φαίνεται ότι έχουν οι πολίτες της Κροατίας.

Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα online δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η κορυφαία ιστοσελίδα της Κροατίαςη index.hr.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα εάν αξίζουν να καταλήξουν στη φυλακή οι οργανωμένοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη Κατσούρη, το 71% απάντησε «Ναι».

Με σχεδόν 100.000 χρήστες να έχουν ψηφίσει (πάνω από 98.000 στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας), μόλις το 29% έχει απαντήσει ότι οι συλληφθέντες Bad Blue Boys δεν πρέπει να φυλακιστούν.

Υπενθυμίζεται πως με τις προφυλακίσεις και των 105 κατηγορουμένων έπεσε την Κυριακή (13/8) η αυλαία των απολογιών για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Την πόρτα των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών πέρασαν συνολικά από την περασμένη Παρασκευή 102 κατηγορούμενοι Κροάτες, δύο Έλληνες οπαδοί του Παναθηναϊκού και ένας αλβανικής καταγωγής.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φαράγγι της Σαμαριάς: “Ταβάνι” τα 1.000 άτομα την ημέρα

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...

Καθημερινότητα οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη

Καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη,...

Τουρισμός: Φρενάρουν οι αφίξεις για το 2025

Στο 2025 έχουν στρέψει ήδη το ενδιαφέρον τους αεροπορικές...