14.3 C
Chania
Tuesday, February 17, 2026

Ψήφισμα γονέων του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών

Ημερομηνία:

Χθες το βράδυ στις 23/1/2012 μαζευτήκαμε στο Δημαρχείο Κισσάμου και συζητήσαμε το θέμα της  μεταφοράς των μαθητών, από και προς τα σχολεία τους , ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα μιας και τέλη Φεβρουαρίου λήγει η παράταση που έχει δοθεί από το υπουργείο προς τα ΚΤΕΛ, χωρίς να έχει δοθεί εφάμιλλη λύση.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ Να κινητοποιηθούμε και προς τους αρμόδιους φορείς, για να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Άμεση επίλυση του προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών.
Ούτε ένα ευρώ απο τις τσέπες των γονέων.
Δωρεάν δημόσιες συγκοινωνίες για τους μαθητές.

Παρεβρέθησαν και μας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους εκπρόσωποι του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΘΥΜΝΗΣ & o πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ.
Συμφωνήσαμε το παρόν ψήφισμα να σταλεί στον τοπικό τύπο,να κοινοποιηθεί στο ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ,στο σωματείο οικοδόμων,τον Αγροτικό σύλλογο,Εμπορικό Σύλλογο , να γίνει κάλεσμα συζήτηση με τα άλλα Δ.Σ. Γονέων  των σχολείων της περιοχής  του νομού.

Το  Δ.Σ.  Συλλόγου Γονεων 1ου Γυμνασίου Κισσάμου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον Παρασκευαΐδη μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις για «συγκυβέρνηση και με τη δικτατορία»

Στη διαγραφή του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη προχώρησε η...

Πέθανε σε ηλικία 99 ετών η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 99 ετών άφησε...

Μοναξιά στην Άγρια Δύση: Η πρώτη παράσταση της ομάδας «Κοινό Σημείο» στα Χανιά

Του Ειρηναίου Μαράκη Παρακολουθήσαμε την Κυριακή 15/2 την τελευταία παράσταση...

Καταγγελίες για ζημιές από λακκούβες στα Χανιά – Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καθοδηγεί τους πολίτες

Αρκετές καταγγελίες και παράπονα από αγανακτισμένους οδηγούς οχημάτων καταφθάνουν...