20.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Μαγνησία: Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά κάνναβης και «τρελάθηκαν»

Ημερομηνία:

Ένας βοσκός στην Μαγνησία παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατά του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα «εισέβαλε» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης, όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, όσο και από το ότι την αποτελείωσαν τα ζώα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν.

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Έπειτα από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα και άρχισε να τρώει ό, τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» λέει ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...