13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Σε τροχιά υλοποίησης το ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισσάμου και το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, με την Διοίκηση και υπηρεσιακά στελέχη της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»,  σχετικά με την πορεία υλοποίησης δύο σημαντικών έργων, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο και το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου Χανίων.

Για το σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας του Ηρακλείου να σημειωθεί πως έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του προϋπολογισμού και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου.

Για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου Χανίων, οι μελέτες του έργου, η σύνταξη του προϋπολογισμού καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης θα έχουν ολοκληρωθεί περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Στην ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάνναρης, ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και έργων ΣΔΙΤ κ. Κυριαζόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μελετών κ. Παπαδάτου, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ωριμότητας Έργων & Διοίκησης Συμβάσεων Μελετών & Παροχής Τεχνικών & Λοιπών Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών κ. Θεοφιλάτου και η Μηχανικός του Τμήματος εκπόνησης Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών της Διεύθυνσης Μελετών κ. Φάρκωνα.

Ευρωπαϊκό Σχολείο

Γελ ΕΠΑΛ Κισσάμου

Ευρωπαϊκό Σχολείο

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...