22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Μεγάλη ένταση και χημικά στην πορεία για τον “Ευαγγελισμό”

Ημερομηνία:

Πλήθος κόσμου κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έχει συγκεντρωθεί στο κέντρο του Ηρακλείου, αυτή την ώρα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για πορεία για την κατάληψη του Ευαγγελισμού.

Άτομα που συμμετέχουν στη συγκέντρωση εμφανίστηκαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες και κοντάρια, ενώ κατά το πέρασμα της πορείας άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο έξω από τον Άγιο Μηνά και πέταξαν μπογιές σε ΑΤΜ.

Στη συνέχεια, με την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων δεν έλειψε η ένταση στη διάρκεια της πορείας. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες σε αυτή θέλησαν να συνεχίσουν προς την μεριά του Ευαγγελισμού, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο τους μπλόκαραν με αποτέλεσμα να γίνουν σοβαρά επεισόδια.

Ο πετροπόλεμος, η χρήση χημικών από την αστυνομία και οι ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα συνέθεσαν την εικόνα με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τον κόσμο να τρέχει να σωθεί μπαίνοντας σε καταστήματα και καφετέριες.

75544

 

 

 

Πορεία Δικαιοσύνης Αντιεξουσιαστές Ηράκλειο Εκλογές 2023

Πορεία Δικαιοσύνης Αντιεξουσιαστές Ηράκλειο Εκλογές 2023

ευαγγελισμός πορεία Κέντρο αστυνομία Ηράκλειο

ευαγγελισμός πορεία Κέντρο αστυνομία Ηράκλειο

Πορεία Ευαγγελισμός Ηράκλειο Αντιεξουσιαστές Ευαγγελισμός

πορεία φέιγ Βολάν Ηράκλειο Ευαγγελισμός Αντιεξουσιαστές

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...