15.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Νέο δυστύχημα στην Κρήτη – Νεκρός οδηγός μηχανής

Ημερομηνία:

Νέο τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε τη νύχτα στην Κρήτη με έναν 46χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του.

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, και κατέληξε σε τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

φωτογραφία αρχείου

cretalive.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Ο Φύσσας εξιχνίασε μόνος του τη δολοφονία του”

Η δολοφονία Φύσσα απασχόλησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η δίκη της...

Τελικά, είναι ο “Φραπές” ο “Τζιτζής” του ΟΠΕΚΕΠΕ ή λέει ψέμματα;

Προκλήθηκε σύγχυση από δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως «αποκάλυψη» ότι...