22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑΧ

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. μεταξύ του Δημάρχου Χανίων και Προέδρου της Επιχείρησης, της μέλλουσας Αντιπροέδρου κας Νίκης Αποστολάκη, υπηρεσιακών παραγόντων και της αναδόχου εταιρείας «ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» με δ.τ. «ENVITEC Α.Ε»  για το έργο με τίτλο: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ» η σύμβαση του οποίου υπογράφτηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023.

Το έργο αφορά τις εργασίες για την αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό επιλεγμένου ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων με προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργίας και αυτοματισμού.

Το έργο αποτελεί το 1ο υποέργο της Πράξης «Υποδομές δικτύων αποχέτευσης Δ.Ε. Ακρωτηρίου, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού ΕΕΛ Χανίων και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού στην ΕΕΛ Χανίων», συνολικού προϋπολογισμού 7.631.500,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η πράξη έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Άξονας Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» του Έργου «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις», Υποέργο Β: «Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού», με αναγνωριστικό 16846, ενταγμένη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462.

Η επιλέξιμη δαπάνη για το παρόν υποέργο είναι ποσού 7.230.000,00 € και καλύπτει τη συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης.

Η σύμβαση που υπογράφτηκε είναι ύψους 6.497.171,03€ .

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν θα εκδηλωθώ υπέρ κάποιου» λέει ο Παππάς – «Δεν πήγαινε άλλο» είπε ο Φάμελλος

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο επικεφαλής...

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...