22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Γεωργία Μπίκα: Αφέθηκε ελεύθερη – Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε αρπαγή του διοργανωτή του πάρτι

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι το 2022, και τρεις ακόμα κατηγορούμενοι.

Μεταξύ αυτών είναι ο τότε εργοδότης της 26χρονης, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ. Στους υπόλοιπους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και 5ος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε βάρος τους είχε ασκηθεί κατά περίπτωση ποινική δίωξη για αρπαγή, συνέργεια στην ίδια πράξη και για σωματικές βλάβες, ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Οι πράξεις, κατά τον μηνυτή, τελέστηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο του καταγγελλόμενου βιασμού, υπόθεση που έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ