19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Δ. Βρυσάλης: “Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους του προγράμματος που έχουν ήδη απολυθεί”

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης, μετά την συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου Εργασίας έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Για το «πρόγραμμα 4.000», ο εκπρόσωπος του υπ. Εργασίας είπε ότι μπήκαν οι υπογραφές της ΚΥΑ από το υπ. Εσωτερικών και ότι η διαδικασία είναι να γυρίσει στο υπ. Εργασίας που είναι κορμός, προκειμένου να το στείλουν για να πάρει κωδικό για ΦΕΚ. Ωστόσο ο εκπρόσωπος του υπ. Εργασίας δεν διευκρίνισε τι θα γίνει με τους εργαζόμενους του προγράμματος που έχουν ήδη απολυθεί.

Για τους «εργαζόμενους 55 – 67», οι συμβάσεις των οποίων έχουν αρχίσει και λήγουν από τον Νοέμβρη, ο εκπρόσωπος του υπ. Εργασίας είπε ότι το εξετάζουν, ότι σταμάτησε το πρόγραμμα λόγω αλλαγής υπουργού, και ότι θα επιχειρήσουν να τους εντάξουν σε ένα νέο πρόγραμμα μέσω ΔΥΠΑ, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των υπογραφών των εμπλεκόμενων υπουργείων, χωρίς και εδώ ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένη δέσμευση για χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Σημειώνεται ότι από τους 1.300 εργαζόμενους του σχετικού προγράμματος, περίπου 400 έχουν ήδη φύγει.”

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την...

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...