10.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Νηπιαγωγείο σε απόγνωση»

Ημερομηνία:

Επικριτικός για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει λόγο για «νηπιαγωγείο σε απόγνωση», τονίζοντας ότι «οι κινήσεις προδίδουν ηλικία νηπίων, καθώς επιχειρείται η ανασυγκρότηση από αρχηγούς και αρχηγίσκους ερήμην θαμώνων», «δηλαδή πολλοί τραγουδιστές σε άδειο κέντρο».

«Ο κ. Κασσελάκης είναι το μοιραίο σύμπτωμα ενός τυφώνα ανικανότητας που προηγήθηκε. Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι τα αντανακλαστικά του είναι άκαιρα και επιζήμια. Δίνει πόντους στον Κασσελάκη, δεν αφαιρεί, αν αυτή ήταν η πρόθεσή του. Ο εκτροχιασμός βέβαιος. Θα περιμένουμε την καινούρια αμαξοστοιχία», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μύρωνας διώκεται για τις ιδέες του – Η μεγάλη αχαριστία του Κυριάκου

Του Λευτέρη Τζουανάκη Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ένα ανήκουστο δράμα...

Κρήτη: Χιλιάδες οι κενές θέσεις στα ξενοδοχεία και το 2026 – Αρχίζει το «κυνήγι» του προσωπικού

Το ζήτημα των ελλείψεων προσωπικού στα ξενοδοχεία έχει εξελιχθεί...