27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Τουρισμός: Κρήτη, Νάξος και Ίος διαθέτουν τις καλύτερες παραλίες κατά τους Ελβετούς

Ημερομηνία:

Κατάλογο με τα Ελληνικά νησιά που διαθέτουν τις καλύτερες παραλίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ελβετών ταξιδιωτών ανακοίνωσε η Ελβετική Blick.

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελβετίας, η Κρήτη με το Ελαφονήσι και η Νάξος με την Πλάκα είναι τα Ελληνικά νησιά που εντυπωσιάζουν περισσότερο με τις ονειρικές παραλίες, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και τα γραφικά χωρία που «αγκαλιάζουν» τις αμμώδεις ακτές.

Ψηλά στις προτιμήσεις των Ελβετών φίλων της χαλάρωσης και της ηλιοθεραπείας βρίσκεται και η Ίος με την παραλία του Μυλοπότα να «υπόσχεται» αξέχαστες στιγμές.

Η λίστα της Blick περιλαμβάνει επίσης την Πάρο, τη Μήλο, τη Μύκονο και την Κέρκυρα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Ελβετών ειδικά το καλοκαίρι που έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν έναν από τους αναρίθμητους επίγειους νησιωτικούς παραδείσους της.

«Τα τελευταία χρόνια το κάλεσμα μας έχει μεγάλη ανταπόκριση από αγορές της Ευρώπης αλλά και πιο μακρινές όπως της Αμερικής και της Αυστραλίας που επιζητούν ποιότητα στις Κυκλάδες. Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία είναι αγορές που έχει γίνει ξεχωριστή προβολή τους εύρους επιλογών που προσφέρει η Νάξος σε οικογένειες, ζευγάρια και φίλους των activities. Η σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και αναμένεται ροή τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.

«Η Ίος είναι ένας προορισμός με διαφορετικά πρόσωπα που ξεφεύγει από το φάσμα του υπερτουρισμού. Η διασκέδαση και οι ατελείωτες παραλίες αποτελούν εμπειρία για πολλούς Ελληνες και διεθνείς ταξιδιώτες. Παράλληλα εμπλουτίσαμε το ​»προϊόν​»​ μας με νέες επιλογές όπως μονοπάτια, καταδύσεις ποδηλασία, γαστρονομία, πολιτισμό, φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις. Στην Ίο η επισκεψιμότητα διευρύνεται πριν και μετά τους θερινούς μήνες», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου Ιητών Αντώνης Μέττος.

ΑΠΕ ΜΠΕ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάριο φωτορεπορτάζ / φωτογραφίας δρόμου / δημιουργίας φωτο-ιστοριών με τον διακεκριμένο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Σεμινάριο Φωτορεπορτάζ...

Ο Σπύρος Δερβενιώτης στα Χανιά για το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival

Ο Σπύρος Δερβενιώτης ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες...

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...