26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Ευρωεκλογές 2024: Αυτή είναι η παντελώς άγνωστη 76χρονη κτηνοτρόφισσα Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη με την Ελληνική Λύση

Ημερομηνία:

Την έκπληξη των φετινών ευρωεκλογών έκανε η… άγνωστη κ. Γαλάτω Αλεξανδράκη, που σε ηλικία 76 ετών όχι μόνο έθεσε υποψηφιότητα με την Ελληνική Λύση, αλλά εξελέγη συγκεντρώνοντας 51.267 ψήφους!

Ποια είναι η κ. Γαλάτω Αλεξανδράκη; Η κ. Αλεξανδράκη είναι μόνιμη κάτοικος Αλεξανδρούπολης, με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Είναι συνταξιούχος κτηνοτρόφος και η οικογένειά της διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη.

Φωτογραφία της κ. Αλεξανδράκη από το inevros.gr

Παρότι δεν έχει καμία παρουσία στα social mediaαπέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά, ενώ δεν διέθεσε καν φωτογραφία της στον Τύπο, ήρθε δεύτερη σε ψήφους στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου -πίσω από τον ήδη ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκο– και εκλέχθηκε στην Ευρωβουλή.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον γιο της κ. Αλεξανδράκη, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, που διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη. Όπως είπε, η μητέρα του έχει σοκαριστεί ευχάριστα με την εκλογή της, ήταν κάτι που δεν περίμενε. Πρόσθεσε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αναμιχθεί στα κοινά και πλέον πρέπει να δει πώς θα διαχειριστεί τις νέες συνθήκες που συνεπάγεται η εκλογή της. Ωστόσο, επέμεινε ότι η μητέρα του, προς το παρόν, δεν θέλει να πει κάτι δημόσια…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ