18.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

15 κιλά κάνναβη η λεία της Δίωξης στην Κίσσαμο

Ημερομηνία:

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 κιλά κάνναβης εντόπισαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε έλεγχο που πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ένα άτομο, κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ακόμη ένα άτομο, το οποίο έχει προφυλακιστεί για συναφές αδίκημα.

Όπως ανακοινώθηκε η Αστυνομία έχοντας πληροφορίες ότι συγκεκριμένος άνδρας κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών προχώρησε σε επιχείρηση, τον εντόπισε και πραγματοποιήθηκε ο έλεγχός του.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα πλησίον αποθηκευτικού χώρου ιδιοκτησίας του και συγκεκριμένα εντός αγωγού όμβριων υδάτων βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 15 κιλών και 85 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...