14.8 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Συνελήφθη άνδρας στα Χανιά για ναρκωτικά και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ένας Έλληνας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για έκθεση ανηλίκων.

Η σύλληψη του άνδρα έλαβε χώρα μετά από καταγγελία ότι εξέθετε σε κίνδυνο τα ανήλικα παιδιά του, καθώς αυτά δεν βρίσκονταν υπό την επίβλεψή του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εντόπισαν τον άνδρα σε χώρο ιδιοκτησίας του, όπου βρήκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης (1,6 γραμμάρια)
  • 316 δισκία ναρκωτικών ουσιών

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, όπου διενεργείται προανάκριση για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιάσονας Αποστολόπουλος: Τι είδαμε στην Κούβα

«Είναι εξοργιστικό να βλέπεις έναν λαό που έχει ανακαλύψει...

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Καταγγελία κατά Alpha Bank και Cepal για αδιαφάνεια σε χρέος χήρας

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει Alpha Bank και Cepal για αδιαφάνεια σε υπόθεση χήρας. Επανειλημμένες προσπάθειες ρύθμισης χρέους έμειναν αναπάντητες.

Χάρης Μαμουλάκης: «Ποιος κοροϊδεύει ποιον» για τον κατώτατο μισθό

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον κατώτατο μισθό: «Αυτή δεν είναι αύξηση, είναι διαχείριση φτώχειας». Ο βουλευτής Ηρακλείου καταγγέλλει αντίφαση στις δηλώσεις Μητσοτάκη από το 2011.