20.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Corey Comperatore: Ποιος ήταν ο άνδρας που σκοτώθηκε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Ημερομηνία:

Ένας πυροσβέστης, φανατικός οπαδός του Τραμπ, είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του κατα την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Corey Comperatore, που βρισκόταν ανάμεσα στις χιλιάδες ανθρώπους που παρακολούθησαν την προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια.

Το θύμα πέθανε προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένειά του, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνια, Τζος Σαπίρο.

«Μόλις μίλησα με τη σύζυγο του Κόρι και τις δύο κόρες του Κόρι. Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ήταν εκεί χθες το βράδυ μαζί του στην κοινότητα», δήλωσε ο κυβερνήτης.

«Ρώτησα τη σύζυγο του αν θα ήταν εντάξει να μοιραστώ για τα όσα συζητήσαμε. Είπε “ναι”. Ζήτησε επίσης να μοιραστώ με όλους σας ότι ο Κόρεϊ πέθανε ως ήρωας», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως «ξάπλωσε πάνω στην οικογένειά του για να την προστατεύσει από τα πυρά».

«Ο Κόρεϊ ήταν πατέρας δύο κορίτσιων. Ήταν πυροσβέστης, πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή, αγαπούσε την κοινότητά του και κυρίως αγαπούσε την οικογένειά του», τόνισε.

Ο Κομπερατόρε είχε υπηρετήσει παλαιότερα ως αρχηγός των εθελοντών πυροσβεστών της κοινότητας Μπάφαλο, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Pittsburgh Post-Gazette.

Σε ομιλία του και ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κομπερατόρ. «Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος που σκοτώθηκε. Ήταν πατέρας, προστάτευε την οικογένειά του από τις σφαίρες που έπεφταν όταν έχασε τη ζωή του. Ο Θεός τον αγαπούσε. Προσευχόμαστε επίσης για την πλήρη ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Πρόκειται για έναν 57χρονο, τον Ντέιβιντ Ντουτς και έναν 74χρονο, τον Τζέιμς Κοπενχάβερ. Και οι δύο είναι από περιοχές της Πενσιλβάνια και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...