21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Οι τρεις επικρατέστεροι για κάθε μια από τις 7 ΥΠΕ: Τέσσερις από τους 7 νυν διοικητές πρώτευσαν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ημερομηνία:

Τέσσερις από τους επτά νυν διοικητές στις αντίστοιχες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας (ΥΠΕ), έχουν μπει στις τριάδες των νέων υποψηφίων και ευελπιστούν να παραμείνουν στις θέσεις που ήδη κατέχουν, όπως φαίνεται στα αποτελέσματα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που αναρτηθήκαν χθες αργά το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Ροϊλός ( νυν διοικητής της 2η ΥΠΕ) συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία για την 1η ΥΠΕ που αφορά τα νοσοκομεία της Αττικής. Δεύτερη έρχεται η διοικήτρια του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» Όλγα Μπαλαούρα και τρίτη η Αναστασία Μπαλασοπούλου που έχει διατελέσει διοικήτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην 2η ΥΠΕ πρώτος στην τριάδα είναι ο νυν διοικητής Χρήστος Ροΐλος και έπονται οι Δημήτριος Δρόσος και Τριαντάφυλλος Τζιούμης.

Στην 3η ΥΠΕ πρώτος είναι Δημήτρης Τσαλικάκης ( νυν  διοικητής της 4η ΥΠΕ) και ακολουθεί ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης ( νυν διοικητής 3η ΥΠΕ) και τρίτος είναι ο Χρήστος Δόντζος.

Στην 4η ΥΠΕ βλέπουμε πάλι πρώτο τον  Δημήτρη Τσαλικάκη , ακολουθεί ο. κ. Μπογιατζίδης και τρίτος είναι ο Νικόλαος Κριθαρίδης.

Στην 5η ΥΠΕ πρώτος στην τριάδα είναι ο νυν διοικητής Φώτης Σερέτης και ακολουθούν ο Αθανάσιος Τσάτσος και η Μαίρη Κουτσούμπα.

Στην 6η ΥΠΕ η τριάδα είναι Δημήτριος Μπάκος, ο Γεώργιος Δέντσικας και Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Και στην 7η ΥΠΕ Κρήτης η τριάδα είναι ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου, η Μαρία Σπινθούρη και ο Στυλιανός Κτενιαδάκης.

Το επόμενο βήμα στην τελική διαδικασία επιλογής των Διοικητων των ΥΠΕ, είναι η λίστα με τους τρεις επικρατέστερους ανά υγειονομική περιφέρεια θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και να ακολουθήσουν οι προσωπικές συνεντεύξεις.

Αντίστοιχη λίστα με δύο ονόματα ανά υγειονομική περιφέρεια αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και για τους υποδιοικητές ΥΠΕ, αφού κι εκείνοι πέρασαν την ίδια διαδικασία με γραπτές εξετάσεις και μοριοδότηση.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...